آموزشوپرورش دروازه توسعه است
به گزارش راهنمای جامع استان زنجان به نقل از ایسنا،
علیاکبر فاضلی ظهر امروز (۳ آذرماه) در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسهساز استان زنجان، اظهار کرد: توسعه هر جامعهای در گرو توسعه منابع انسانی است و این منابع انسانی از آموزشوپرورش تامین میشود. آموزشوپرورش دروازه توسعه است و از این جهت نقش حائز اهمیتی در توسعه جامعه دارد.
وی افزود: اگر آموزشوپرورش بخواهد در مسیر توسعه موفق باشد باید فضا و تجهیزات مناسب را فراهم کند؛ در این مسیر تلاش دولت کافی نیست و خیرین نیز باید در تامین تجهیز و فضاهای آموزشی همراه آموزشوپرورش باشند.
فاضلی با بیان اینکه در شهرکهای اقماری فضای آموزشی نسبت به دیگر مناطق کمتر است و این مسئله باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، ادامه داد: مشکلاتی که در بخش فضای آموزشی داریم بسیار است. با وجود اعتبارات دولتی و تعهد خیرین در حال حاضر در استان ۳۷ مدرسه با ۲۶۴ کلاس کمبود داریم.
وی با اشاره به اینکه علیرغم تورم و مشکلات موجود، طی ۴ سال گذشته سال به سال در ساخت، تجهیز و تعمیر مدارس رشد داشتهایم، عنوان کرد: بیش از ۴۰ درصد از مدارس نیاز به مقاومسازی یا تخریب و تعمیر اساسی دارند.
این مسئول با بیان اینکه ساختمانهای آموزشی استان حدود ۱۶۰۰ ساختمان است که یک چهارم آن را خیرین احداث کردند، تشریح کرد: در ۱۸ ماه اخیر، ۴۶ پروژه با ۲۳۶ کلاس آغاز شده است. در حال حاضر ۵۱ پروژه نیمهتمام با ۲۷۶ کلاس و تعهد خیرین ۱۰۸ میلیارد تومان دست اقدام داریم.
فاضلی با بیان اینکه طی ۱۸ ماه کمکهای نقدی متفرقه که آن را طرح مدرسهیار مینامیم، به جز یاری فرهنگیان حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان جمعآوری شد، اضافه کرد: حدود ۵۰۰۰ نفر از فرهنگیان استان نیز در این طرح حدود ۶۰۴ میلیون تومان مشارکت داشتهاند.
مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان زنجان، خاطرنشان کرد: دو چیز آرامش روانی انسان را فراهم میکند، اول یاد خدا و دوم صدقات و خیرات است. برخی خیرین را داریم که دست به جیب هستند و برخی خیران دیگر نیز داریم که هم دست به جیب هستند و هم دست به ریش و خیرین دیگر را نیز جذب میکنند. ما تنها به کمک نقدی نیاز نداریم و خیرین از راههای مختلفی میتوانند یاری برسانند.
انتهای پیام
منبع : ایسنا