مسئولان همواره اخلاص و جدیت در کارها را در پیش بگیرند

راهنمای جامع استان زنجان

به گزارش راهنمای جامع استان زنجان به نقل از ایسنا،

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان ظهر امروز (۲۸ تیرماه) در جلسه شورای اداری استان ضمن تبریک عید غدیر خم، اظهار کرد: عید غدیر خم، عید الله الاکبر شیعیان است.

آیت‌الله علی خاتمی با بیان اینکه مسئولان باید همواره اخلاص و جدیت در کارها را در پیش بگیرند، بیان کرد: خلوص در عمل همواره مورد تاکید قرآن بوده است. دوربین و بلندگوهای خداوند قوی است. جلوه‌ای که خداوند بخواهد دیده شود، یقیناً دیده می‌شود و صدایی که خداوند بالا می‌برد، کسی نمی‌تواند پایین بیاورد.

وی  با اشاره به حضور ۱۲۰ هزار نفر که برای حج در واقعه غدیر حضور داشتند، ادامه داد: این واقعه موجب اکمال دین اسلام شد، اگر امامت تعیین نمی‌شد دشمنان برای از بین بردن اسلام طمع داشتند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اعتبارات پروژه‌های عمرانی، تصریح کرد: ۴۷۰۶ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی در نظر گرفته شده است که بزرگ‌ترین اعتبار متعلق به وزارت راه و شهرسازی با ۱۵۹۷ میلیارد تومان، وزارت نیرو با ۷۴۶ میلیارد تومان، جهادکشاورزی ۴۲۶ میلیارد تومان و آموزش و پرورش با ۴۰۳ میلیارد تومان است که از این مبلغ تاکنون ۸۰۷ میلیارد تومان محقق شده است.

رامین میرزایی اضافه کرد: اعتبارات پروژه‌های عمرانی مصوب سفر رئیس‌جمهور نیز ۴۵۳ میلیارد تومان بوده که در سال گذشته ۳۷ میلیارد تومان و امسال ۲۰۰ میلیارد تومان محقق شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه در سفر رئیس‌جمهور ۱۳ پروژه و مصوبه مربوط به حوزه راه و شهرسازی داریم، افزود:  چهار مصوبه مربوط به راه‌های ملی از ردیف پروژه‌های راه‌های مواصلاتی است. پنج مورد پروژه‌های احداث مراکز فرهنگی و کتابخانه که انتخاب پیمانکار نیز انجام شده است؛ در این خصوص ۹۰ درصد اعتبارات جذب شده که شامل احداث کتابخانه آب‌بر، تکمیل ثبت اسناد، هنرستان موسیقی زنجان و هنرستان دخترانه زنجان و تکمیل فرهنگسرای زرین‌آباد است.

مسعود بیات‌منش در ادامه به مصوبه تامین زمین برای ۱۵ هزار و ۳۵ واحد جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: تا پایان امسال برای ۳۰ هزار واحد زمین تامین خواهد شد.

وی با اشاره به تامین زمین برای احداث زندان، خاطرنشان کرد: ۳۸ هکتار زمین برای ساخت زندان شناسایی شده که تامین اعتبار و ارائه سایت پلان، لازمه اجرایی شدن این پروژه است. برخی پروژه‌ها نیز بدون تخصیص اعتبار آغاز می‌شود که این مسئله مشکلاتی را در پی خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا