جشنواره آش ایرانی / زنجان

دهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان

جشنواره آش

جشنواره آش

جشنواره آش
غذا به عنوان یکی از مهمترین محصولات فرهنگی در حوزه گردشگری است.غذا در کنار اقامت از مهمترین نیازمندی‌های گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگری است.تنوع غذایی در کنار مشخصه‌های محلی و خواص سنتی، همیشه از جاذبه‌های اصلی انتخاب مقاصد گردشگری بوده است.امروزه با توجه به شرایط اقتصادی و تعامل میان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها عادت‌های غذایی مناطق مختلف دنیا دستخوش تغییر و تحول شده و برخی مشخصه‌های محلی غذاها در حال از بین رفتن است و این امر موجب کاهش کشش توریستی غذا در برخی کشورها شده است.لذا برگزاری رویدادهای گردشگری با موضوع غذا و سنت‌های غذایی به حفظ سنن غذایی در سطح کشورهای گردشگرپذیر کمک می‌کند.

بدین منظور اداره کل میراث‌فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان زنجان جشنواره ملی آش ایرانی را از سال ۱۳۸۴ در دستور کار خود قرار داده و تا سال ۱۳۹۴ نه دوره جشنواره ملی آش ایرانی را با شعار غذای ایرانی –خوراک جهانی برگزار کرده است.لذا از سالهای اخیر اندیشه اجرای رویداد غذایی در سطح بین‌المللی در فکر برگزار کنندگان جشنواره ملی آش ایرانی بود و در سال جاری(۱۳۹۴)زمینه‌ی برگزاری جشنواره بین‌المللی غذای کشورهای اکو- جاده ابریشم در استان زنجان فراهم شد.

جشنواره آش

جشنواره آش

موضوع جشنواره:

ارایه انواع غذاهای محلی کشورهای عضو اکو- جاده ابریشم

برنامه های جانبی:

۱.        موسیقی محلی و نمایشهای آیینی و سنتی استانها و  کشورهای شرکت کننده

۲.        نمایشگاه صنایع دستی

۳.        نمایشگاه جاذبه های گردشگری و میراث معنوی کشورهای کننده کشورهای شرکت کننده(هر کشور یک غرفه)

۴.        ارایه اطلاعات مردمشناختی غذاهای محلی کشورهای شرکت کننده

۵.        مسابقات مختلف مرتبط با آش شامل:پخت انواع آش‌های محلی(همراه با داوری تخصصی و اهدای نشان جشنواره به برندگان)،مسابقه عکس،مسابقه آشخوری

۶.        فروش مواد اولیه آش‌های کشورهای شرکت کننده به شکل بسته بندی شده و همراه با دستور پخت

۷.        اجرای تورهای یک روزه استانگردی

۸.        حضور هنرمندان ملی برای اجرای موسیقی محلی کشور
جشنواره آش

جشنواره آش

جشنواره آش

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا