سوپ شیر زنجانی

سوپ شیر زنجانی یا همان آش شیر که زنجانی‌هابرای تهیه آن گندم به همراه نخود، لوبیا و عدس را می پزند و سپس به آن شیر، کشمش و مقدار زیادی گردو اضافه خواهد شد. آش شیر یکی دیگر از غذاهای زنجان مقوی و خوش‌طعم زنجان است که اگر در فصل‌های سرد سال به این استان سفر کردید قطعا می‌تواند یکی از گزینه‌های اصلی شما برای تجربه طعم غذاهای زنجانی باشد.

 

آش شیر زنجانی

مواد لازم

شیر ۱ لیتر
گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش بی‌دانه، گردو و بادام جهت تزیین

طرز تهیه

گندم و نخود را از روز قبل با آب سرد خیس کنید و طی آن چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. حبوبات خیس خورده را به همراه یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا حبوبات کاملا پخته شوند و لعاب بیندازند.

وقتی آب حبوبات کشیده شد به آن مقداری نمک و شیر اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آش جا بیفتد. بعد از غلیظ شدن آش، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با کشمش و گردو تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا