
سوپ شیر زنجانی
سوپ شیر زنجانی یا همان آش شیر که زنجانیهابرای تهیه آن گندم به همراه نخود، لوبیا و عدس را می پزند و سپس به آن شیر، کشمش و مقدار زیادی گردو اضافه خواهد شد. آش شیر یکی دیگر از غذاهای زنجان مقوی و خوشطعم زنجان است که اگر در فصلهای سرد سال به این استان سفر کردید قطعا میتواند یکی از گزینههای اصلی شما برای تجربه طعم غذاهای زنجانی باشد.
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
نخود ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کشمش بیدانه، گردو و بادام جهت تزیین
طرز تهیه
گندم و نخود را از روز قبل با آب سرد خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید. حبوبات خیس خورده را به همراه یک لیتر آب، روی حرارت قرار دهید تا حبوبات کاملا پخته شوند و لعاب بیندازند.
وقتی آب حبوبات کشیده شد به آن مقداری نمک و شیر اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا آش جا بیفتد. بعد از غلیظ شدن آش، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با کشمش و گردو تزیین کنید.